אסאדו שפונדרה ברוטב יין עם פטריות וערמונים
זמן הכנה
4 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
4 שעות
קל להכנה
בשרי
בסיר המיועד לתנור נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן קלות ונניח את הנתחי אסאדו על הבצל
נצרוב היטב ונהפוך לצריבה לצד השני.
נוסיף מלח ופלפל גרוס.
נוסיף את הפטריות והערמונים ונשפוך את היין
נזלף 2 סיבובים של סילאן.
נגביר את הלהבה למשך עשר דק עד צמצום מעט מהנוזלים
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונכסה את הסיר
נבשל חצי שעה ונכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 3 וחצי שעות.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר