לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אסאדו שפונדרה ברוטב יין עם פטריות וערמונים

אסאדו שפונדרה ברוטב יין עם פטריות וערמונים

זמן הכנה

4 שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

אסאדו שפונדרה ברוטב יין עם פטריות וערמונים

אסאדו שפונדרה ברוטב יין עם פטריות וערמונים

בסיר המיועד לתנור נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן קלות ונניח את הנתחי אסאדו על הבצל
נצרוב היטב ונהפוך לצריבה לצד השני.
נוסיף מלח ופלפל גרוס.
נוסיף את הפטריות והערמונים ונשפוך את היין
נזלף 2 סיבובים של סילאן.
נגביר את הלהבה למשך עשר דק עד צמצום מעט מהנוזלים
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונכסה את הסיר
נבשל חצי שעה ונכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 3 וחצי שעות.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *