לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אסאדו בתנור ברוטב ירוקים טריים פולים ואפונה

אסאדו בתנור ברוטב ירוקים טריים פולים ואפונה

המתכון המדהים הזה נוצר כאילתור מעולה מסתבר. כי מה כבר יכול להיות גרוע בתבשביל אסאדו מלא בירוקים אפונה ופולים נמסים? יאלה בואו נכין

זמן הכנה

4 שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

אסאדו בתנור ברוטב ירוקים טריים פולים ואפונה

אסאדו בתנור ברוטב ירוקים טריים פולים ואפונה

בסיר יציקה (או סיר שנכנס לתנור) נחמם שמן.
נוסיף את הבשר ונצרוב היטב מ-2 הצדדים
נוסיף תבלינים.
נוסיף את השום והירוקים . וגם את האפונה והפולים.
נשפוך מים חמים עד כיסוי ונרתיח על אש גבוהה כרבע שעה.
נכסה את הסיר בנייר אפיה רטוב ובמכסה.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 3.5 שעות.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *