לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אושפלאו בוכרי אמיתי עם בשר שנמס בפה

אושפלאו בוכרי אמיתי עם בשר שנמס בפה

זמן הכנה

3 שעות

רמת קושי

בינוני

כשרות

בשרי

אושפלאו בוכרי אמיתי עם בשר שנמס בפה

אושפלאו בוכרי אמיתי עם בשר שנמס בפה

קילו בשר כתף חתוך לקוביות3 כוסות אורז עגול
3 בצלים פרוסים
קילו גזר חתוך לגפרורים
כוס גרגירי חומוס מושרה
2 ראשי שום
רבע כוס שמן
תבלינים למטה👇🏻

בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נפזר פלפל שחור גרוס ונטגן עד הזהבה קלה
נוסיף את הבשר ונצרוב משני הצדדים.
נוסיף את הגרגירי חומוס וראשי שום ,
נשפוך מים רותחים עד כיסוי הבשר והחומוס.
נכסה את הסיר ונבשל למשך שעה וחצי.
במקביל ניקח את האורז ונשרה במים רותחים .
לאחר שעה וחצי נפזר כף שטוחה מלח וכף שטוחה כמון מעל הבשר והחומוס ונבשל רבע שעה.
נוסיף מעל את כל הגזר ונפזר כף סוכר.
נכסה את הסיר לרבע שעה נוספת
נסנן ונשטוף את האורז היטב כמה פעמים עד שהמים יוצאים שקופים.
נייבש מעט את האורז עם נייר מגבת ונניח אותו על הגזר.
נפזר כפית מלח ונערבב בעדינות רק מלמעלה.
בשלב הזה הנוזלים צריכים להגיע עד 2 סמ מעל האורז
אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עד כיסוי האורז כמו שרואים בסרטון.
ניקח מקל ונעשה ארובות שדרכיהם יצאו האדים.
נכסה את הסיר בנייר אפיה ומכסה ונשים על אש נמוכה למשך 45 דק עד שעה.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *