אורז עם פטריות
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
רבע כוס שמןבצל גדול חתוך לרצועות
קופסאת פטריות שמפיניון
קופסאת פטריות פורטובלו
2 קופסאות פטריות שינוקי
2 כוסות אורז בסמטי
מלח
3 כוסות מים רותחים
בסיר נחמם את השמן ולאחר מכן נוסיף את הבצל
נטגן עד הזהבה קלה ונוסיף את הפטריות
נטגן על אש גבוהה עד שהן ממש מטוגנות
נוציא רבע מהכמות של הפטריות ונניח בצד
נוסיף אל הסיר את האורז והמלח ונערבב
נוסיף מים רותחים ונכסה את הסיר למשך 20 דקות בדיוק על אש הכי קטנה
נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה עוד עשר דקות
נפתח את האורז בעדינות ונוסיף את הפטריות שהשארנו בצד.
אני אוהבת יום אחרי שהאורז קר במקרר
להקפיץ אותו עם מעט רוטב סויה וטריאקי.
מושלם
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר