לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אורז לבן

אורז לבן נקי אומנם הוא הכי בייסיק שיש אבל כשמכינים אותו טוב הוא יוצא כלכך טעים שאפשר לאכול אותו אפילו ככה לבד ללא שום צורך בלווי כלשהו את האורז שלי אני אוהבת להכין בדכ עם אורז יסמין יש לו טעם וריח מעולים !

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

אורז לבן

IMG_9045

הכלל שלי הוא כזה –
על כל כוס אורז יסמין אני שמה 1 וחצי כוסות מים רותחים

יאלה בואו נכין
בסיר נחמם כרבע כוס שמן
כשהוא חם אבל לא מידי נוסיף 2 כוסות אורז
נטגן היטב עד שכל גרגירי האורז הופכים לצבע לבן.
נוסיף כף מלח ונערבב שוב.
נוסיף 3 כוסות מים רותחים
נניח נייר אפייה ומעל נכסה במכסה אטום.
ננמיך את האש להכי נמוכה ונבשל את האורז למשך 20 דקות בדיוק.
נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה.
לאחר עשר דק נפתח בעדינות ונרים את הנייר אפיה- שבנתיים הצטברו בו נוזלים מהאדים
נשים לב שהם לא יורדים אל הסיר.
לאחר שהרמנו את הנייר אפייה נגרד את האורז בעזרת מזלג ונאוורר אותו בעדינות.

זהו יש לכם אורז לבן מושלם !
תהנו❤️

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *