אורז לבן אחד אחד
אורז לבן - כמה שהוא פשוט נכון?!
אבל עם כמה טיפים ממני יצא לכם אורז אוורירי וחלומי שלא תפסיקו להכין.
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
ניקח 2 כוסות אורז בסמטי ונשפוך לקערה
נכסה אותה במי ברז למשך שעה לפחות
לאחר שעה של השריה נשטוף את האורז היטב עד שיוצאים מים שקופים, נעביר למסננת ונסנן
נשים בסיר את האורז ונוסיף כף מלח.
נוסיף גם 3 כפות שמן זית
על כל כוס אורז נוסיף כוס וחצי מים רותחים.
נדליק את האש ונחכה שהסיר יבעבע כמה דקות
נכסה את הסיר וננמיך את האש .
נבשל למשך 18 דקות בדיוק ונכבה את האש.
בשלב הזה לא נפתח את הסיר!
לאחר עשר דק ניתן לפתוח את הסיר ולאוורר את האורז בעזרת מזלג.
כל הבית יתמלא בבושם אורז מדהים!
תהנו🙌🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר