אורז חגיגי ירוק עם פולים בניחוח לימוני לשולחן החג
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
נשים את האורז להשריה במי ברז לפחות שעה.
בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן כמה דקות ונוסיף את הפולים האורז המסונן הכוסברה והשום,
נוסיף מים רותחים .
על כל כוס אורז כוס וחצי מים.
נניח פלחי לימון
ונכסה את הסיר למשך 18 דקות בדיוק.
נכבה את האש ונשאיר מכוסה עוד עשר דקות
לאחר מכן ׳נפתח׳ את האורז בעזרת מזלג.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר