לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
אורז חגיגי ירוק עם פולים בניחוח לימוני לשולחן החג

אורז חגיגי ירוק עם פולים בניחוח לימוני לשולחן החג

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

אורז חגיגי ירוק עם פולים בניחוח לימוני לשולחן החג

אורז חגיגי ירוק עם פולים בניחוח לימוני לשולחן החג

נשים את האורז להשריה במי ברז לפחות שעה.
בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן כמה דקות ונוסיף את הפולים האורז המסונן הכוסברה והשום,
נוסיף מים רותחים .
על כל כוס אורז כוס וחצי מים.
נניח פלחי לימון
ונכסה את הסיר למשך 18 דקות בדיוק.
נכבה את האש ונשאיר מכוסה עוד עשר דקות
לאחר מכן ׳נפתח׳ את האורז בעזרת מזלג.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *