אורז אדום עם גרגירי חומוס
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
בקערה נשים את האורז ונשרה אותו במי ברז לפחות שעה.
לאחר מכן נסנן ונשטוף.
בסיר נשים את הרסק השמן והתבלינים ונפתח הכל על אש קטנה,
נוסיף את החומוס והסוכר ונערבב
נוסיף את האורז המסונן ונוסיף מים רותחים
על כל כוס אורז כוס וחצי מים.
נבשל מכוסה למשך 18 דקות בדיוק ונכבה את הגז.
נשאיר מכוסה עשר דקות ולאחר מכן ׳נפתח׳ את האורז ונאוורר אותו.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר