היי, אני לאה ממן, בת 27, מתכונאית ויוצרת תוכן.
כבר שלוש שנים שאני משקיעה את כל רוחי וליבי ביצירת תוכן בעולם הקולינריה, ואני רואה בכך לא פחות מתרפיה יומיומית.
הקשר שלי עם הבישול התפשט והתחיל עוד בגיל 12, כשהתחלתי להכין פסטות בעצמי.
כאשר התחתנתי, פשוט התעוררתי לעולם קולינריה והתמקצעתי יותר ויותר במטבח.
הבישול הפך לא רק לתחבורת ביני לבין המזון, אלא גם לאמצעי להתמודד עם היום–יום.
ההשראה שלי באה מהטיולים שלי בעולם, מהאנשים שאני פוגשת ומהתרבויות שונות.
אני אוהבת להתנסות ולהתמקצע במטבחים שונים, מהמרוקאי
בו גדלתי ועד למטבח האיטלקי שכל כך אהבתי בטיולים שלי באיטליה.
אני חושבת שכבר מילדות המטבח והבישולים היה דבר שליווה אותי,
יש לי המון זכרונות בהם אני וחברות היינו חוזרות מבית הספר,
קופצות למטבח להכין את המנה האהובה עלי – ״פסטה אדומה ושניצל תירס״, הכי פשוט הכי מושלם.
כשאני מבשלת אני מרגישה שיש לי אפשרות ויכולת להביא יצירתיות וקסם לכל מנה.